• Ervaren bestuur
  • Hondendeskundige
  • 15 jaar ervaring

Contact ons

We vinden het geweldig dat u contact wilt opnemen met Dogs Make A Difference. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken en met u in gesprek te gaan over hoe we samen een verschil kunnen maken.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.

Locatie

Vriendschapslaan 3, 6544 AL, Nijmegen

Openingstijden

Ma – vr: 9:00 – 17:00 uur

F.A.Q.

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik een hulphond aanvragen bij Dogs Make A Difference?

Bij Dogs Make A Difference begrijpen we dat een hulphond een waardevolle metgezel kan zijn voor mensen met speciale behoeften. Om een hulphond aan te vragen, kunt u het aanvraagformulier invullen op onze website. We vragen u om informatie te verstrekken over uw situatie, behoeften en verwachtingen, zodat we een beter beeld kunnen krijgen van uw specifieke situatie. Na ontvangst van uw aanvraag zal ons team uw aanvraag zorgvuldig beoordelen en contact met u opnemen om het proces verder te bespreken.

Kan ik vrijwilliger worden bij Dogs Make A Difference?

Absoluut! Bij Dogs Make A Difference verwelkomen we graag enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan onze missie. Als vrijwilliger kunt u betrokken zijn bij verschillende aspecten van onze organisatie, zoals het assisteren bij de training van honden, het ondersteunen van evenementen, administratieve taken en meer. Om vrijwilliger te worden, kunt u het vrijwilligersformulier invullen op onze website. We zullen contact met u opnemen om uw interesses en beschikbaarheid te bespreken en u te informeren over mogelijke vrijwilligerskansen.

Hoe kan ik een donatie doen aan Dogs Make A Difference?

We waarderen uw steun enorm! Als u graag wilt bijdragen aan het werk dat we doen bij Dogs Make A Difference, kunt u een donatie doen via onze website. Op onze donatiepagina kunt u kiezen uit verschillende donatieopties en het gewenste bedrag selecteren. U kunt er ook voor kiezen om periodiek te doneren of een specifieke campagne te ondersteunen. Uw donatie zal worden gebruikt om de training en zorg voor onze honden te financieren, evenals het ondersteunen van onze programma’s en het verbeteren van het leven van mensen die onze hulp nodig hebben. We zijn dankbaar voor elke bijdrage, groot of klein.

Contact

Bel ons en stel al je vragen!