• Ervaren bestuur
  • Hondendeskundige
  • 15 jaar ervaring

10 Euro

Ik wil doneren

20 Euro

Ik wil doneren

30 Euro

Ik wil doneren

carpenter-image-45
carpenter-image-46
carpenter-image-47
carpenter-image-31

F.A.Q.

Meest gestelde vragen

Hoe selecteren jullie de honden voor jullie programma’s?

Bij Dogs Make A Difference hanteren we een zorgvuldig selectieproces om ervoor te zorgen dat we honden vinden die geschikt zijn voor onze programma’s. We letten op verschillende factoren, zoals temperament, gezondheid, leeftijd en trainbaarheid. Onze ervaren trainers werken nauw samen met de honden en evalueren hun gedrag, reacties op stimuli en geschiktheid voor specifieke taken. Alleen de honden die aan onze strenge criteria voldoen, worden geselecteerd en doorgaan met de training.

Hoe lang duurt het trainingsproces voor de honden?

Het trainingsproces voor onze honden varieert, afhankelijk van het specifieke programma en de taken die ze moeten uitvoeren. Over het algemeen duurt het trainen van een hulphond meerdere maanden, waarbij we zowel basisvaardigheden als gespecialiseerde taken aanleren. Onze therapiehonden en emotionele ondersteuningshonden ondergaan ook intensieve training om te zorgen dat ze geschikt zijn voor de omgevingen en situaties waarin ze zullen werken. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat elke hond de nodige tijd en aandacht krijgt om optimaal te worden getraind.

Kan ik mijn eigen hond aanmelden voor jullie programma’s?

Bij Dogs Make A Difference werken we met zorgvuldig geselecteerde honden die we trainen voor onze programma’s. Op dit moment accepteren we geen honden van individuele eigenaren om deel te nemen aan onze programma’s. Onze focus ligt op het zorgvuldig selecteren, trainen en plaatsen van honden die het beste voldoen aan de behoeften van onze cliënten. Als u echter geïnteresseerd bent in het trainen van uw eigen hond, kunnen we u doorverwijzen naar andere organisaties die gespecialiseerd zijn in het trainen van assistentiehonden en therapiehonden.

Contact

Bel ons en stel al je vragen!