• Ervaren bestuur
  • Hondendeskundige
  • 15 jaar ervaring

Voor wie

Of u nu een kind bent met speciale behoeften die baat kan hebben bij een emotionele ondersteuningshond, een veteraan die hulp nodig heeft bij het omgaan met posttraumatische stressstoornis, of een persoon met een lichamelijke beperking die een hulphond nodig heeft, wij zijn er om u te ondersteunen.

Maak mensen blij

Gezelligheid en liefde

Voor wie

Voor iedereen die van honden houdt

Onze programma’s zijn ontworpen om aan te sluiten bij uw specifieke behoeften en om u te voorzien van de beste hond die bij u past.

We geloven ook in de kracht van preventie en bewustzijn. Daarom streven we ernaar om de gemeenschap te informeren over de voordelen en mogelijkheden die honden kunnen bieden. We willen stigma’s doorbreken, educatieve programma’s aanbieden en het bewustzijn vergroten over de positieve rol die honden kunnen spelen in het leven van mensen.

Onze missie

Onze missie is om honden op te leiden en in te zetten voor verschillende doeleinden, zoals het bieden van therapeutische ondersteuning aan mensen met speciale behoeften, het trainen van hulphonden voor mensen met fysieke beperkingen, en het assisteren van mensen met psychische aandoeningen. We zijn vastbesloten om mensen te helpen hun zelfstandigheid te vergroten, hun levenskwaliteit te verbeteren en hen te voorzien van een betrouwbare metgezel die hen door moeilijke tijden heen helpt.

Onze visie

Onze visie is gebaseerd op de overtuiging dat elke persoon recht heeft op geluk, ongeacht hun omstandigheden. We streven ernaar om inclusieve programma’s te ontwikkelen die toegankelijk zijn voor mensen van alle leeftijden, achtergronden en beperkingen. We willen een wereld creëren waarin honden een verschil maken, waar iedereen de mogelijkheid heeft om de positieve impact van een hond in hun leven te ervaren.

Jaar ervaring

Lieve honden

Blije mensen

Vrijwilligers

Contact

Bel ons en stel al je vragen!